ScanSnap SV600

  • Overheadscanner voor alle soorten documenten
  • Scan alles, van visitekaartjes tot gebonden materialen
  • Contactvrij scannen – voor gebonden rapporten & delicate manuscripten
  • Automatische correctie van de vervorming door gebogen pagina's
  • In één scan meerdere documenten scannen en de witruimte aanpassen
  • Snelle respons - drie seconden om een A3-document met 600 dpi te scannen
functies software specificaties opties vergelijken
SV600 Overhead Scanner SV600 Storyboard

De unieke ScanSnap SV600 – een nieuwe kijk op scanprestaties

Curved page correction

Fujitsu’s 'one touch' overheadscanner biedt uw bedrijf multifunctionele veelzijdigheid met digitale efficiency. Scan elk type document van een vlak vel papier tot gebonden boekwerken tot formaat A3. Bij gebonden documenten corrigeert de SV600 tot 30 mm diepte automatisch de vervorming van gebogen pagina's. Contactvrij scannen beschermt kwetsbare documenten en de VI-technologie zorgt voor hoogwaardige, perfect leesbare resultaten.

SV600 Overhead

De meest veelzijdige scanner ter wereld.

Met de ScanSnap SV600 kunt u uw aandacht op uw kerntaken gericht houden, kunt u alle soorten documenten met een druk op een knop beheren en bespaart u ruimte. U heeft nu nog maar één desktopscanner nodig voor al uw documenten: gebonden rapporten, tijdschriften en krantenknipsels. Het contactvrije scannen tot A3-formaat is ideaal voor delicate manuscripten, foto's of andere waardevolle items.

De SV600 is een unieke overheadscanner. Zijn lineaire sensortechnologie met front-to-back scanbeweging zorgt ervoor dat het hele beeld in focus blijft. Zelfs aan de randen zijn de scanresultaten van hoog niveau.

SV600 Page Turner

Digitaliseer alles eenvoudig en efficiënt

De multi-cropping mogelijkheid stelt u in staat om in één scan een groot aantal documenten in te scannen, de witruimte ervan aan te passen (croppen) en ze op te slaan in hetzelfde bestand. De functies 'paginaomkering' en 'getimed scannen' stellen de gebruikers in staat om continu te scannen zonder te stoppen om aanpassingen te verrichten voor verschillende documentformaten.

Achtergrondkleur verwijderen voor voorwerpen zoals kranten kan worden ingesteld om automatisch een achtergrondkleur te verwijderen om zo de weergave van het gescande document als op het scherm te verbeteren.

SV600 LED lamp

Een concurrerend perspectief op scannen

De VI-technologie combineert de prestaties van flatbedscanners, overheadscanner van het cameratype en intelligente apparatuur in één enkele compacte scanner om unieke gebruiksmogelijkheden en een hoge beeldkwaliteit te realiseren.
De bewegende overheadeenheid houdt alles scherp in beeld met behulp van een lens met grote velddiepte die voor een breed autofocusbereik zorgt, alsmede een lineaire CCD-beeldsensor. Het sterk gebundelde 'High Directivity' LED-licht garandeert een consistente helderheid zonder interferentie van omringende oppervlakken. Kortom: de SV600 minimaliseert moeiteloos oneffenheden in de beeldkwaliteit en genereert zelfs bij scans op enige afstand een gelijkmatig beeld.
Bij het scannen van gebonden rapporten en boeken scant, corrigeert en digitaliseert het all-in-one systeem naarmate u de pagina's omkeert en het herkent bovendien de oriëntatie. Met één van de functies van de meegeleverde Rack2-Filer Smart-software kunnen gedigitaliseerde rapporten vervolgens worden gelezen door de pagina's om te bladeren - net zoals u een papieren rapport, handleiding of boek leest.

Snel en eenvoudig, eenvoudig en snel.

Het beheer en gebruik van gedigitaliseerde documenten is nog nooit efficiënter, flexibeler en nuttiger geweest. Zodra het 'Snelle menu' ingesteld is, kan het automatische een breed scala van 'scannen naar' doelmappen weergeven, ongeacht of het om applicaties op computers of in de Cloud gaat. Voor kleine bedrijven kan het documentbeheer nauwelijks eenvoudiger zijn.

ScanSnap sv600 Software Quickmenu PC

Korte opstartduur en hoge scansnelheid in een compact apparaat

Gezien het feit dat de scanner in slechts drie seconden opstart en scanklaar is en binnen nog eens drie seconden een A3-document kan scannen, kunnen in een mum van tijd grote 600 dpi-afbeeldingen in kleur gedigitaliseerd worden.

Space-Saving Scanner

Klein maar taai

De SV600 is ongelooflijk robuust en stabiel. Hij is compact genoeg om efficiënt gebruik te maken van uw werkruimte zonder hinderlijk te zijn bij uw dagelijkse routines, als hij niet in gebruik is.

Goed georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk.

Rack2 Filer & Magic Desktop

De SV600 wordt geleverd met de Rack2-Filer Smart en Magic Desktop-software waarmee u uw materialen snel en soepel kunt inscannen, organiseren en lezen. Zij maken het gebruik van de SV600 tot een vertrouwde en prettige ervaring. Rack2-Filer Smart is een scan- en weergave-applicatie die een ultra-intuïtieve boekenkast- en binderinterface omvat.

Magic Desktop stelt u in staat om scans van ScanSnap en memo's en beelden van mobiele apparaten te organiseren.

De contactvrije scanner die u meer voeling met uw bedrijf geeft

Of het nu om een onderneming of een MKB-bedrijf gaat - zie hoe elk bedrijf efficiënter kan werken met de contactvrij overheadscanner SV600.

Specificaties van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd als gevolg van product modificatie.

Awards

Bent u al ScanSnap SV600 gebruiker?

Met de gratis software update hebt u toegang tot de nieuwste functies

Klik hier voor meer informatie.

Review